Hvem er ARBOGA

Jeg vil hermed fortælle lidt om virksomhedens profil.

 

ARBOGA A/S er et handels- og produktionsselskab købt i 1990 af det svenske selskab ARBOGA MASKINER AB, der producerede og markedsførte et program af slibe- og polermaskiner sammen med de velkendte ARBOGA søjleboremaskiner.
ARBOGA er kendt verden over for sin høje kvalitet og sit brede program af slibe- og polermaskiner, som i dag sælges i mere end 40 lande.

 

Mange brugere af vores maskiner kender kun firmanavnet, der står på maskinen, men ved ikke, at de bruger et produkt fra Europas største og mest erfarne slibemaskinefabrik. Vi er rent faktisk de første med udvikling og serieproduktion af de moderne vådslibere og industribåndslibere.

 

Vores erfaringer og knowhow på slibe- og polérområdet går langt tilbage i tiden. Således har nogle af vores nøglemedarbejdere beskæftiget sig med produktionen af slibemaskiner en stor del af deres liv.

 

Mange af de motorer, som driver vores maskiner, fremstilles enten af os selv eller efter vores specifikationer, hvorfor vi er i stand til at give 5 års garanti på de fleste motorer i vore maskiner.

 

Vores vision er, at det brede program i værktøjsmaskiner, som vi markedsfører, alle har ét til fælles - vi står inde for deres kvalitet og lægger gerne navn til.

Vores maskiner produceres enten på vores fabrik i Brovst eller i samarbejde med dygtige underleverandører i Danmark. Andre produceres for os, på Private Label basis af dygtige fabrikanter i udlandet, som er specialister på hver deres område, og som vi har samarbejdet med i mange år. Selvom vi ikke selv har produceret disse maskiner, fremstilles disse efter vores krav og specifikationer med en garanti for kvalitet fra os.

 

Min far, som har grundlagt vores virksomhed, startede sin karriere indenfor branchen i 1961. I 18 år arbejdede han hos den dengang meget store motorfabrik Thrige Titan. Rationaliseringer og andre tiltag fordrede, at afdelingen, hvor han havde sit virke, blev nedlagt. Han blev dog tilbudt fortsat arbejde på Thrige Titan med ansvar for salg af virksomhedens produkter et andet sted i landet.

 

Men hensynet til familien og ønsket om at blive boende på sin fødeegn, var det der fik ham til at starte egen virksomhed. Det blev begyndelsen på Scantool i 1980.

 

Senere blev det muligt for ham at overtage KEF-Motor med alle maskiner og nøglemedarbejdere af sin gamle arbejdsgiver Thrige Titan, og senere igen købte han svenske ARBOGA's slibemaskineafdeling. Nu havde han samlet det største og bedste know how omkring slibemaskineproduktion i Europa under én hat og dannede Scantool Group.

 

Primo 2005 opkøbte vi vores største konkurrent på pladebearbejdning gennem 25 år - HM Machinery A/S og HM Teknik A/S i Thisted, hvorved vort program blev udvidet væsentligt. Samtidigt blev vores know how og ekspertise på pladebearbejdning væsentlig forøget ved genansættelse af de vigtigste medarbejdere fra det tidligere HM Machinery.

 

Scantool Group består af fem velkonsoliderede selskaber:

 

Scantool A/S, Arboga A/S, KEF-Motor A/S, HM Machinery A/S og Scantool Group APS, som alle ejes af familien.

 

Velkommen i Scantool Group' verden

  

Claus Nielsen

Administrerende direktørTak for besøget på Euroblech
Tak, fordi du besøgte vores stand på EUROBLECH sidste uge
Mød os på EuroBLECH 2018 i Hannover
Har du planer om at besøge EuroBLECH 2018 i Hannover fra 23-26...
HotSpot Avis 4/2018
Skulle du have spørgsmål til nogle af produkterne, er du meget...
HotSpot Avis 3/2018
HotSpot nr. 3, 2018 er kommet fra trykkeriet...
SCANTOOLGROUP til DM i Skills!
SCANTOOLGROUP bidrog med maskiner til DM i Skills 2018
Ses vi på Eisenwaremessen i Køln?
EISENWAREMESSEN er en af de største internationale messer for ...
Ny HOTSpot
Her kan du læse vores seneste HotSpot avis.
Julehilsen
Bemærk, vi har lukket i julen!
Ny feature på JBS 1250
Motoriseret pladeanslag
Ny magnetboremaskine SCANTOOL MB-45
Kraftig magnetboremaskine med 1400 watt motor, MK-2, højre/ven...
Nyhedsbrev - April 2016
Klik på billedet forneden for at læse vores nyhedsbrev.
Nyhedsbrev - Februar
Klik på billedet forneden for at læse vores nyhedsbrev.
Nyhedsbrev DK
Klik på billedet forneden for at læse vores nyhedsbrev.

En forenet familie af kvalitet slibning, polering bore- og metalbearbejdningsmaskiner

Adresse

Industrivej 3-9
DK-9460 Brovst.

Kundeservice

Tlf: +45 98 23 60 88
Fax: +45 98 23 61 44
service@scantool-group.dk

Salg

Tlf: +45 98 23 60 88
salg@scantool-group.dk