Har du
Har du brug for hjælp?

Bemærk: Vi har ikke direkte salg til private.

Ring til os, så hjælper vi dig med at finde din nærmeste forhandler.

Kundeservice:

Tlf: +45 98 23 60 88

Fax: +45 98 23 61 44

info@scantool-group.dk

 

Åbningstider:

Man-Tor: 8.00 - 16.15

Fre: 8.00 - 15.00

Scantool A/S
På Scantool fremstiller vi et bredt udvalg af solide industrimaskiner, der afspejler mange års erfaring og viden.
Nyheder fra Scantool Group
Læs de seneste nyheder fra Danmarks førende producent af slibemaskiner.
Produkt Fokus
Opnå perfekte og effektive resultater med denne nye og forbedrede semi-automatiske båndsav. Klik for at læse mere om den nye one-touch-funktion og den forbedrede gradskala.
5 års motorgaranti
Mange af de motorer der sidder i vores maskiner, er produceret af os selv eller efter vores krav og specifikationer. Vi er så sikre på, at disse motorer er så slidstærke, at vi yder 5 års garanti.
Service og Reparation
Kvalitet og service er vægter vi højt hos Scantool. Derfor kan du have tillid til at vi altid bestræber os på at levere dig et fejlfrit produkt. Skulle du alligevel få brug for det, hjælper vi gerne med reparation eller reservedele.

Vi står ved vores håndværk


Scantool er blandt Europas førende producent af værkstedsmaskiner til metalbearbejdning, og med knap 40 års erfaring med produktion og udvikling af maskiner, er vi også en erfaren producent, der lytter til vores kunders ønsker og behøv.

Vores produktprogram består af blandt andet slibemaskiner, poleringsmaskiner, maskiner til pladebearbejdning og boremaskiner.

Vi står inde for maskinernes kvalitet og lægger stolt navn til dem!

Siden 1980 har Scantool produceret og solgt nogle af markedets mest pålidelige og solide værktøjsmaskiner. I vores brede produktprogram finder du blandet andet slibe-og poleringsmaskiner, båndslibere, boremaskiner, metalbåndsave, værkstedspressere samt maskiner til pladebearbejdning som f.eks. kantbukkere, pladesakse og pladevalser både til hobby, håndværk, og industrielle formål. Alt i alt et bredt program der kan dække de fleste behov.

Scantool er kendetegnet ved kvalitet, grundighed og erfaring. I mange år har vi udviklet og produceret en bred vifte af værktøjsmaskiner til hobby-, håndværk- og industrielt formål. Erfaring har vi masser af, ikke mindst på vores fabrik i Brovst, hvor flere af vores medarbejdere nærmer sig 30 års ansættelse.

Alle maskiner er produceret efter vores krav og specifikationer, hvilket er DIN garanti for kvalitet. Mange af de motorer, der bruges i vores maskiner, viklet enten på vores fabrik i Brovst, eller hos en af vores producenter, der arbejder efter vores specifikationer. Kravene til vores motorer har vi sat så højt, at vi giver 5 års garanti på netop disse.

Kontakt en af vore sælgere

Gå til vores kontaktside og find en sælger, der kan hjælpe dig i dit område. Vi står altid klar til at hjælpe og ser frem til at høre fra dig.

Kontakt OS SC luftfoto Brovst nyt
Godt håndværk der går i arv
Se Scantools præsentationsvideo.
megaphone

Nyheder fra Scantool Group

Læs de seneste nyheder fra Scantool Group

Læs mere
megaphone

Kommende messer

Se hvilken messe Scantool Group er på næste gang

Læs mere